Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οι Μεταλλωρύχοι Οίτης και η αποψή τους για το περιβάλλον

ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 150 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣτΕ.


Ολοκληρώνεται το έγκλημα για την άμεση παύση των εργασιών στα μεταλλεία της Οίτης με την πρωτοβουλία της κας Π. Ράγκου και του Ομίλου των Φίλων του Δάσους Λαμίας.Με τις νέες προσφυγές τους στο ΣτΕ δε ζητούν μόνο την κατάργηση των αδειών των μεταλλείων αλλά και την άμεση παύση της εργασίας μας.Ζητούν τόσο το κλείσιμο των μεταλλείων «Δυο Βουνά» και «Κοκκινόβραχος» που αποτελούν το 99% της δουλειάς μας όσο και του εργοταξίου μας στην Αγ. Μαρίνα Στυλίδας.Το κρίμα στο λαιμό της κας Ράγκου και όσων την ακολουθούν για οποιοδήποτε λόγο με σκοπό να μείνουμε στο δρόμο.Η κα Ράγκου και όσοι την υποστηρίζουν, για οποιοδήποτε λόγο την υποστηρίζουν, θα μας βρουν αντιμετωπους.ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΟΙΤΗΣΔιαβάστε τις προσφυγές αναλυτικά:

Άιτηση Ακύρωσης ΟΜΦΙΔΑ προς ΣτΕ για Κοκκινόβραχο

Αίτηση Αναστολής Εκτελέσεως ΟΜΦΙΔΑ προς ΣτΕ για Κοκκινόβραχο

Αίτηση Ακύρωσης ΟΜΦΙΔΑ προς ΣτΕ για Δύο Βουνά και Αγία Μαρίνα

Αίτηση Αναστολής Εκτελέσεως ΟΜΦΙΔΑ προς ΣτΕ για ΔΒ και Αγία Μαρίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακυρώθηκε η   130690/2297/31-8- 2011 απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Κλιματικής Αλλαγής, με την οποία εγκρίθηκαν οι πε...